Marga

"Met het declareren van inschrijfgeld naar zorgverzekeraars liep ik aan tegen afwijzingen van poh gelden. Sinds begin dit jaar ben ik verantwoordelijk voor het declareren naar de zorgverzekeraars. Het corrigeren en her-declareren van afwijzingen was mij niet bekend. Ook wilde ik graag inzicht in het proces van declaratie en de administratie.

Martine heeft mij in de training declaratieverkeer huisartsen inzicht gegeven in alle onderdelen van het declareren.  Ik weet nu precies hoe ik een afwijzing moet corrigeren in het HIS. En hoe ik ervoor moet zorgen dat de instellingen in het HIS juist staan voor correcte declaraties. Daarnaast heeft Martine mij duidelijk en concreet uitgelegd hoe ik de declaraties kan verwerken in Twinfield. En hoe ik openstaande declaraties kan monitoren. Al tijdens de training hebben we omzet gedeclareerd die de praktijk anders niet had ontvangen.

Deze training heeft mij veel gebracht. Ik weet hoe ik op een efficiënte manier kan declareren en ervoor kan zorgen dat de praktijk het geld ontvangt waar zij recht op heeft."

Marga (assistente Huisartsenpraktijk Doornweerd)

De Kimpe Administraties maakt gebruik van cookies voor analytische doeleinden.