Johanna

"Ik ben verantwoordelijk voor de declaraties en de financiële administratie van de praktijk. Ik wilde graag meer inzicht in het debiteurenbeheer van de praktijk.
Daarnaast was ik op zoek naar een verdieping in het boekhoudprogramma Twinfield.
In de training heeft Martine mij meer inzicht gegeven in het proces van declareren, retourinformatie en boekhouding. Ik vond de training heel interessant!
Het is echt een verdieping op de kennis die ik al had. Door duidelijke uitleg, tips, praktijkvoorbeelden én concreet aan de slag te gaan tijdens de training heb ik meer inzicht gekregen. Ik weet nu precies waar ik belangrijke informatie en rapporten kan vinden in Twinfield en Vecozo. Daarnaast heb ik geleerd hoe ik efficiënter het debiteurenbeheer kan bijhouden."

Johanna (assistente Huisartsenpraktijk Beerzerveld)

 

 

Tjarda en Francisca

"Tjarda en ik hebben samen de training declaratieverkeer huisartsen bij Martine gevolgd. Een assistente op de huisartsenpost gaf mij het advies om contact met Martine op te nemen. De training was enorm leerzaam, intensief en tegelijk laagdrempelig. Zonder voorkennis van het declareren kun je deze training goed volgen. Martine is geduldig en geeft een heldere uitleg. De training is praktisch, aan het eind van de training waren wij in staat om zelf te declareren in ons HIS! Wij vonden het daarnaast fijn dat we in overleg een zelfgekozen tijdstip en locatie voor de training konden bepalen. Martine is goed benaderbaar en wij hebben in vertrouwen in haar. Wij zijn blij dat we deze training bij haar hebben gevolgd!"

Tjarda van Schaik (administratie)
Francisca Lokin (huisarts in Zwolle)

 

 

Suzanne Brunekreef

"Sinds een tijdje verzorg ik het declareren in de praktijk. Ik wilde graag weten of ik goed en optimaal declareer.
Martine heeft mij op een laagdrempelige manier, helder en duidelijk dit proces uitgelegd.
Het was een intensieve, gezellige en leerzame training.
Op de eerste trainingsdag zei ik tegen haar: “ik ben er 1000% van overtuigd dat jij jezelf terugverdiend!”
De training heeft mij veel inzicht gegeven in onze huidige werkwijze en hoe dit efficiënter kan.
Daarnaast heb ik geen angst meer voor Vecozo!"


Suzanne Brunekreef (huisarts in Zwolle)

Marjolein Niemeijer

"Martine heeft mij vandaag geholpen om de puntjes op de ‘i’ te zetten met betrekking tot het declaratieproces binnen de huisartsenpraktijken. Martine geeft de training ‘declaratieverkeer huisartsen’. Aangezien ik al een aantal jaren de declaraties verzorg, heb ik voor een individuele training gekozen. Martine heeft van tevoren bij mij geïnformeerd welke vragen ik had en wat precies mijn werkzaamheden zijn. Ze heeft de training afgestemd op mijn behoeften en wensen. We hebben stap voor stap het declaratieproces doorgenomen. Martine gaf me een aantal praktische tips! Ik heb na vandaag meer inzicht in het declaratieproces, hierdoor kan ik voortaan het proces nog meer gestructureerd uitvoeren!"

Marjolein Niemeijer (praktijkmanager in Apeldoorn)

Brigitte

"Ik werkte al enige tijd binnen de huisartsenpraktijk als praktijkmanager. Ik merkte dat ik onzeker was in het declareren, doe ik het allemaal wel goed? Ontvangen wij wel de gelden waar we recht op hebben? Waarom wordt er iets af gewezen, en hoe eventueel te corrigeren? Via een medecursist van de opleiding Praktijkmanagement ben ik in contact gekomen met Martine. Martine is specialist in het declaratieproces binnen de huisartsenzorg. Ik heb bij haar de training declaratieverkeer gevolgd. Inmiddels weet ik precies wat ik doe, ik heb meer structuur in mijn werk, en mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid. Dank Martine!"
 
Brigitte (praktijkmanager Huisartsenpraktijk Ruinen)

Nienke Rijkers

"Met behulp van Martine is het gelukt overzicht en structuur te krijgen in onze financiële administratie. Het op orde brengen van de patiëntenadministratie, het goed indienen van de declaraties en praktische tips hoe je de afwijzingen controleert en herdeclareert. Door de goede basis die we hierdoor hebben neer kunnen zetten, zijn we nu minder tijd kwijt aan het nakijken van de afwijzingen, met een aanzienlijk betere opbrengst."
 
Nienke Rijkers (huisarts in Zwolle)

Jacco

"Ik was op zoek naar iemand die mij na onze praktijkovername snel op weg kon helpen met de boekhouding. Martine heeft mij getraind in de basisvaardigheden die ik nodig had. Ze gaf tips en tricks om het declaratieverkeer en de boekhouding succesvol te laten verlopen. Ik vond het persoonlijk contact met Martine prettig. Tijdens de training en daarbuiten. Martine reageert adequaat op vragen per mail of telefoon en denkt graag met je mee."
 
Jacco (praktijkmanager Huisartsenpraktijk Frederiksoord)

Mischa Thiele

"Sinds 2013 werkt Martine voor onze huisartsenpraktijk. Zij neemt mij veel zorgen uit handen. De boekhouding is op orde en in een aantal stappen heeft zij ervoor gezorgd dat het hele declaratieproces soepel verloopt. Ik hoef nog maar 1x per maand na te denken over mijn financiële administratie. De rest verzorgt Martine."

Mischa Thiele, huisarts in Zwolle

Marga

"Met het declareren van inschrijfgeld naar zorgverzekeraars liep ik aan tegen afwijzingen van poh gelden. Sinds begin dit jaar ben ik verantwoordelijk voor het declareren naar de zorgverzekeraars. Het corrigeren en her-declareren van afwijzingen was mij niet bekend. Ook wilde ik graag inzicht in het proces van declaratie en de administratie.

Martine heeft mij in de training declaratieverkeer huisartsen inzicht gegeven in alle onderdelen van het declareren.  Ik weet nu precies hoe ik een afwijzing moet corrigeren in het HIS. En hoe ik ervoor moet zorgen dat de instellingen in het HIS juist staan voor correcte declaraties. Daarnaast heeft Martine mij duidelijk en concreet uitgelegd hoe ik de declaraties kan verwerken in Twinfield. En hoe ik openstaande declaraties kan monitoren. Al tijdens de training hebben we omzet gedeclareerd die de praktijk anders niet had ontvangen.

Deze training heeft mij veel gebracht. Ik weet hoe ik op een efficiënte manier kan declareren en ervoor kan zorgen dat de praktijk het geld ontvangt waar zij recht op heeft."

Marga (assistente Huisartsenpraktijk Doornweerd)

De Kimpe Administraties maakt gebruik van cookies voor analytische doeleinden.