Nienke Rijkers

"Met behulp van Martine is het gelukt overzicht en structuur te krijgen in onze financiële administratie. Het op orde brengen van de patiëntenadministratie, het goed indienen van de declaraties en praktische tips hoe je de afwijzingen controleert en herdeclareert. Door de goede basis die we hierdoor hebben neer kunnen zetten, zijn we nu minder tijd kwijt aan het nakijken van de afwijzingen, met een aanzienlijk betere opbrengst."
 
Nienke Rijkers (huisarts in Zwolle)

Jacco

"Ik was op zoek naar iemand die mij na onze praktijkovername snel op weg kon helpen met de boekhouding. Martine heeft mij getraind in de basisvaardigheden die ik nodig had. Ze gaf tips en tricks om het declaratieverkeer en de boekhouding succesvol te laten verlopen. Ik vond het persoonlijk contact met Martine prettig. Tijdens de training en daarbuiten. Martine reageert adequaat op vragen per mail of telefoon en denkt graag met je mee."
 
Jacco (praktijkmanager Huisartsenpraktijk Frederiksoord)

Mischa Thiele

"Sinds 2013 werkt Martine voor onze huisartsenpraktijk. Zij neemt mij veel zorgen uit handen. De boekhouding is op orde en in een aantal stappen heeft zij ervoor gezorgd dat het hele declaratieproces soepel verloopt. Ik hoef nog maar 1x per maand na te denken over mijn financiële administratie. De rest verzorgt Martine."

Mischa Thiele, huisarts in Zwolle

Een klant vertelt:

"Eigenlijk vormen we samen een team. Ik kan me volledig richten op mijn werk terwijl Martine de administratie voor haar rekening neemt. Ik merk dat het voor haar een uitdaging is om op financieel gebied alles tot in de puntjes te verzorgen. Ze is geïnteresseerd in mijn bedrijf en denkt mee. Hierdoor ervaar ik rust omdat ik weet dat de administratie in goede handen is. Nu kan ik al mijn aandacht richten op het werk waar ik écht voor gekozen heb."

Marga

"Met het declareren van inschrijfgeld naar zorgverzekeraars liep ik aan tegen afwijzingen van poh gelden. Sinds begin dit jaar ben ik verantwoordelijk voor het declareren naar de zorgverzekeraars. Het corrigeren en her-declareren van afwijzingen was mij niet bekend. Ook wilde ik graag inzicht in het proces van declaratie en de administratie.

Martine heeft mij in de training declaratieverkeer huisartsen inzicht gegeven in alle onderdelen van het declareren.  Ik weet nu precies hoe ik een afwijzing moet corrigeren in het HIS. En hoe ik ervoor moet zorgen dat de instellingen in het HIS juist staan voor correcte declaraties. Daarnaast heeft Martine mij duidelijk en concreet uitgelegd hoe ik de declaraties kan verwerken in Twinfield. En hoe ik openstaande declaraties kan monitoren. Al tijdens de training hebben we omzet gedeclareerd die de praktijk anders niet had ontvangen.

Deze training heeft mij veel gebracht. Ik weet hoe ik op een efficiënte manier kan declareren en ervoor kan zorgen dat de praktijk het geld ontvangt waar zij recht op heeft."

Marga (assistente Huisartsenpraktijk Doornweerd)

Jelly Bijlsma

"Een zorg minder! Dat is het zeker als je gebruik maakt van de diensten van Martine de Kimpe van De Kimpe Administraties. Ik ervaar Martine als een zeer zorgvuldige, accurate, alerte en attente vrouw. Daarbij is ze ook nog eens prettig in het contact. Ze beloofde me van tevoren dat ik echt zou merken dat ik een zorg minder had als ik de administratie aan haar zou overdragen. En dat ik me daardoor nog meer kon focussen op mijn core business, namelijk het geven van trainingen. En ze heeft helemaal gelijk gehad. Het scheelt mij heel veel tijd en ik weet niet of het door deze keuze komt, maar mijn omzet is alleen maar omhoog gegaan :). Kortom als bedrijfsadministratie niet je kerntaak is, dan zou ik het zeker aan De Kimpe Administraties overlaten!"

De Kimpe Administraties maakt gebruik van cookies voor analytische doeleinden.