Graag vertel ik u hoe u een omzetstijging voor uw praktijk kunt realiseren.

Martine de Kimpe

Mijn motto is: ‘Een zorg minder’. Wanneer u geen omkijken meer heeft naar de administratie, is dit voor u een zorg minder.

Doordat ik werk uit handen neem, kunnen mijn klanten zich weer volledig concentreren op het verlenen van zorg. Het gaat zelfs verder: de administratie uitbesteden levert niet alleen tijd op, ook geld. Het resulteert in omzetstijging en rendementsverbetering.

Specialisme

Mijn klanten bied ik structurele ondersteuning. Ook tijdelijke ondersteuning is mogelijk. Bijvoorbeeld bij de afhandeling van financiële en/of administratieve zaken tussen de patiënt, huisarts en de zorgverzekeraar.

Mijn specialisme komt tot uiting in de afhandeling van het declaratieverkeer tussen de huisarts en de zorgverzekeraar. Iets wat veel huisartsen door de complexiteit ervaren als een last, waar veel tijd in gaat zitten. Daarnaast zorg ik voor een bijgewerkte en correcte boekhouding.

Passie

De zorg heeft mij altijd geboeid. Omzien en klaarstaan voor mensen die in hun gezondheid ergens tegenaan lopen, daar word ik blij van! Na mijn opleidingen heb ik een aantal jaren voor verschillende accountantskantoren gewerkt. Door de diversiteit aan klanten, waarbij ik veel op locatie heb gewerkt, heb ik in de praktijk veel bijgeleerd. Mijn passie voor de zorg kon ik vervolgens perfect invullen toen ik aan de slag ging bij een psychologenpraktijk.

Eigen bedrijf

In 2010 startte mijn eigen bedrijf: De Kimpe Administraties. Bewust ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de administraties van huisartsen. Het viel mij namelijk op dat veel huisartsen worstelen met de balans tussen zorg verlenen en de zakelijke kant van praktijkvoering. Daar lag mijn kans om te doen waar ik goed in ben, in een sector waar mijn passie ligt.

Klantenkring

Elke dag ga ik met veel plezier aan het werk voor de huisarts. Mijn klantenkring bevindt zich in de regio’s midden en noord Nederland.

Mijn doel is om samen een team te vormen, waarin we beiden doen waar we goed in zijn.
Dat versterkt en geeft energie.

De Kimpe Administraties maakt gebruik van cookies voor analytische doeleinden.